BLOGG

När man hör ordet prisjusteringar så utgår man oftast ifrån att det är lika med prishöjningar. Men då blir ni glada när ni får veta att många av våra priser har gått ner. Alla priser på hemsidan är uppdaterade.

BLACK WEEK

21.11.2023

PASSA PÅ ATT KÖPA EN STRETCH-TECH TILL RABATTERAT PRIS

Erbjudanden

04.09.2023

Under hösten kommer vi att ha nya erbjudanden varje vecka. Håll utkik på vårt Instagram eller FB konto.

Årets stora hästfest är avklarad. Det var med blandade känslor vi styrde kosan hemåt. Det är sorgligt att det är över men längtan efter mitt hem, mina hästar, min säng och en mer ordnad tillvaro gjorde att det ändå var skönt att återvända hem.

Falsterbo 2023

05.07.2023

Vi har otroliga erbjudanden under Falsterbo Horse Show. Har du funderat på att boka en sadelprovning så är det nu du ska passa på. Om du besöker oss i Amerigo-montern så får du ett värdebevis som ger dig en sadelprovning för halva priset! Detta är ett erbjudande som utnyttjades av många ryttare under förra säsongen.

Från och med den 1 jan i år har Sadelprovaren tagit över all försäljning av supergjorden Stretch-tech som vi använt i många år i samarbete med Ridsmart. Det går fortfarande att köpa via Ridsmart men köpen hamnar hos oss och ni ska vända er till oss vid frågor.

En liten present till dig som köper en ny sadel. Ett helt års försäkring utan kostnad som täcker brand, stöld, skadegörelse, omkullridning eller andra oförutsedda händelser i samband med ridning eller körning. Om ersättning utgår från en annan försäkring så ersätts självrisken upp till 10 000,-.

Det är aldrig roligt att informera om prishöjningar men så är fallet för tillfället. Vi har fått 15 % prisökning av samtliga Amerigos produkter och det kommer att bli någon ytterligare justering under våren.

Det finns några superfina Mattes-schabrak inne för leverans. Lammskinn under sätet och framför sadeln med correction både fram och bak.
Dessa är vinröda i sammet eller blankt bomullsatin med grå lammull.
Ingår tvättmedel för lammskinn. Tvätta i ulltvätt och torktumla.
2380,-