BLOGG

Från och med den 1 jan i år har Sadelprovaren tagit över all försäljning av supergjorden Stretch-tech som vi använt i många år i samarbete med Ridsmart. Det går fortfarande att köpa via Ridsmart men köpen hamnar hos oss och ni ska vända er till oss vid frågor.

En liten present till dig som köper en ny sadel. Ett helt års försäkring utan kostnad som täcker brand, stöld, skadegörelse, omkullridning eller andra oförutsedda händelser i samband med ridning eller körning. Om ersättning utgår från en annan försäkring så ersätts självrisken upp till 10 000,-.

Det är aldrig roligt att informera om prishöjningar men så är fallet för tillfället. Vi har fått 15 % prisökning av samtliga Amerigos produkter och det kommer att bli någon ytterligare justering under våren.

Det finns några superfina Mattes-schabrak inne för leverans. Lammskinn under sätet och framför sadeln med correction både fram och bak.
Dessa är vinröda i sammet eller blankt bomullsatin med grå lammull.
Ingår tvättmedel för lammskinn. Tvätta i ulltvätt och torktumla.
2380,-

Gripläder

10.01.2022

Såhär ser kåpan ut i gripläder. En helt slät kåpa utan förstärkningskanten nertill. Ett tåligare läder som trots det har samma känsla av grepp i sadeln som kalvskinn ger. Inte lika fancy men praktiskt.

En ny hoppmodell har dykt upp under hösten. Den heter Octav och är en modell som passar den nättare hästen. Modellen påminner lite om Farouche som är en sadel skapad för unga ryttare. Den är gjord med vita sömmar för att bli lite extra läcker.