BLOGG

Det ploppar upp fler och fler bilder på snygga Masterclass-varianter. Här ser ni en Masterclass jumping som är stylad med röd piping till det svarta kalvlädret. Snyggt!

en-Nytt läder

24/10/2018

Från idag går det att beställa alla sadlar i grip-leather. Bra att använda för professionals som använder sadlarna mycket. Grip leather är en kompromiss mellan kalvskinn och plain eller printed. Den är inte lika soft som Pinerolo men betydlig mjukare än vanlig läder. Sadlarna i grip-leather har ingen förstärkning längst ner och paddingen på skirten...

Vi har haft förmånen att få testa en sadelgjord utvecklad i USA. Den är unik på det sättet att den är elastisk precis där den behöver vara det nämligen under bröstbenet. Vi har testat den på en mängd hästar. Vi har bara gott att säga. De flesta hästar trivs, slappnar av och andas bättre med en Stretch-tech.

Idag har vi varit på "Grand opening" av ett rehab/SPA/träningsställe för hästar i Onsala. Det är Stephanie Hönig, Bemer-kund till Svante, som startat upp verksamheten. Hon har en gedigen kunskap i området med många kompetenser och specialkunskaper. Hon har klokheten att knyta fler kompetenser till sig i form av akupunktör, massör, kiropraktor,...

Idag var vi som jobbar med Amerigo bjudna att närvara en utbildningsdag med Mr Amerigo himself, Peter Menet, arrangerad av Sadelmagasinet på Brunmåla klinik.

Idag har jag släppt min hemsida. Lite ångestladdat. Men min iver att nå ut till nya kunder och min glädje över att jobba med bild och text överskyler obehaget.

Amerigo har ganska nyligen lanserat en modell med ett bredare och öppnare "huvud" på sadeln.