BEMER

Bemer används på mer än 6000 sjukhus i Tyskland och har en bevisad medicinsk effekt på microcirkulationen.

Vi har i många år haft ett samarbete med veterinären/läkaren och tävlingsryttaren Lotta Wallin som driver Emmaro Specialistcenter för Sporthästar

Lotta och veterinär Palle Brink håller på med en studie som omfattar hästar med kissing spines. Palle opererar och Lotta har hand om eftervården och rehab av hästarna. Lotta har testat Bemer dagligen på sina patienter och fått ett så lyckat resultat att hon har bestämt sig för att bli ambassadör för Bemer.

Så här säger Lotta om Bemer:

"På Emmaro Specialistcenter för Sporthästar arbetar vi med skadade, sjuka och opererade hästar. Vi använder BEMER på alla hästarna och våra resultat visar att hästarna snabbt läker efter skador och behandlingar och de får möjlighet att prestera fullt ut även efter mycket allvarliga skador och sjukdomar. Vi rekommenderar BEMER som en viktig del i att ge bästa möjliga förutsättningar för hälsa och prestation".

Grevlunda Fredricson showjumping där Lotta är chefsveterinär använder också Bemer på sina framgångsrika hästar. Bilden visar Stephanies Homens Little Sparrow med Bemer vet.